Kes hääletasid neegrite invasiooni Poolt?

nigga
Sinasõprus keelega?

 

Genotsiidi tõrjutakse jne:
“G. arvestades, et diskrimineerivate stereotüüpide püsimine mõnedes Euroopa tavades, sealhulgas näiteks näo mustaks värvimine, kinnistab sügavalt juurdunud stereotüüpe Aafrika päritolu inimeste suhtes ja võib diskrimineerimist süvendada;”

“I. arvestades, et Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni (OSCE) demokraatlike institutsioonide ja inimõiguste büroo (ODIHR) iga-aastases vihakuritegude aruandes on täheldatud, et Aafrika päritolu inimesed kogevad sageli rassistlikku vägivalda, kuid siiski puudub paljudes riikides vägivallaohvritele vajalik õigusabi ja rahaline toetus;[11]”

“J. arvestades, et valitsustel on esmane vastutus õigusriigi põhimõtte järgimise ja oma kodanike põhiõiguste eest ja seetõttu ka vägivalla, kaasa arvatud afrofoobse vägivalla jälgimise ja ennetamise ning selle toimepanijate vastutuselevõtmise eest;”

“K. arvestades, et rassilise diskrimineerimise kohta haridussüsteemis on vähe andmeid; arvestades, et tõendid osutavad siiski sellele, et Aafrika päritolu lastele pannakse liikmesriikides halvemaid hindeid kui nende heledanahalistele koolikaaslastele ning haridussüsteemist varakult lahkumine on Aafrika päritolu laste hulgas tunduvalt sagedasem;”

 

 

Kuidas hääletasid põlissoomlased?

 

Ning loomulikult ka seltsimees Ahtri Võdistaja 2018. aasta märtsis:
http://www.põlised.ee/300-000/rahvaliit-kutsub-valima-partei-poolt-mida-uldse-ei-eksisteerigi/

 

MOTT

5 comments

 1. … [Trackback]

  […] Here you can find 18772 additional Information on that Topic: xn--plised-pxa.ee/300-000/2019/04/17/kes-haaletasid-neegrite-invasiooni-poolt/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you will find 15496 more Info to that Topic: xn--plised-pxa.ee/300-000/2019/04/17/kes-haaletasid-neegrite-invasiooni-poolt/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: xn--plised-pxa.ee/300-000/2019/04/17/kes-haaletasid-neegrite-invasiooni-poolt/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you will find 2255 more Info on that Topic: xn--plised-pxa.ee/300-000/2019/04/17/kes-haaletasid-neegrite-invasiooni-poolt/ […]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Captcha loading...