Head BORDELLi aastat!!!

head
LOL !

 

Ehk siis senikaua kui Te ikka veel “valite” mingeid mõttetuid BORDELLiparteisid, ei ole mitte mingisugust vahet, mis number parasjagu ees on, sest et neile kehtib ikka ja alati vaid BORDELLi aasta !!!!! (BORDELLiaastak nelja aasta kaupa!)

Ning siinjuures juhiks Teie tähelepanu veel teisele olulisele asjaolule – et kui te ikka veel jälgisite nende BORDELLiparteide laulikute aasta”vahetuse” jms BORDELLiprogramme (mitte ei tegelenud mõne enda hobi vms arendava tegevusega), siis Te EI OLE veel siiamaani “valimisteks” valmis !!!

Ainult, et “valimised” on juba järgmine aasta?!!! Ning kas too on siis lõpuks ometi see aasta, mil KOGU RAHVAS saab sellest liberastsest jms USSKONSERVSEST ja üdini ära kärbatanud BORDELList LÕPUKS ometigi lahti !!!!!! !!!! ????? ????????????

 

MOTT

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Captcha loading...