valimisliit Mina olen eestlane!

Eestimaa vabaks!
Eriti hääbuvas ja manduvas Jevroopas on eriti oluline säilitada oma rahvus, keel ja kultuur – sellest ka valimisliidu nimetus!

Lühidalt kõik SIIN <—

 

Pikemalt ka valimiste põhialused:

1) Seltsimehed kolhoosnikud üritavad oma tühja mölaga sulle päevast päeva Selgeks Teha(eriti KOHE peale valimisi!), et sul ei ole peale LÕIMUMISE ja VAIT olemise mitte ühtegi õigust!

1b) Valimiste ajal tõmmatakse loomulikult oma KOMMUNISMItorud natuke koomale, et tibukesed oma hääle ikka lõksu langetaks, aga PEALE valimisi tuleb loomulikult selline MULTIKULTI USSLAINE, et isegi PABULASkriis kahvatub selle kõrval nagu Kolkata must auk!!!!

2) Suured Jevroopa Kaotajad võivad ju isegi Punaarmeele anda õiguse kohalikel võõraviletsuse valimistel kandideerida, aga see ei tähenda ju seda, et sina peaksid selliste jõletistega kampa lööma või neid üldse kuidagi toetama või üleüldse kuulama!

3) Kohalik võõraviletsus ei ole mingi lasteaia presiidium nagu need eriti labased liberastid ja konservpardid sulle pähe üritavad taguda – niiet selliseid labaseid kelme ei tohi avaliku teenistuse ligi üldse lastagi!

4) Sinu ülesanne on juhtida omaenda riiki ja kõikidest juhtorganitest eemal hoida absoluutselt KÕIK kommunistid, konservid, liberastid, USSkonservid, USSliberastid, röövkommunistid, sortsid, USSsortsid jms vasakretsid!!!

5) Kõige kiiremini saab kommunismist lahti just liitumise teel !!

6) Absoluutselt KÕIK (noored) eestlased – võtke ennast ükskord kokku ja näidake tervele kärbatanud Planeedile, kes te tegelikult olete !!!

 

Jah – olen nõus ja LIITUN

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Captcha loading...