Terve mõistuse tunnikontroll Noortele ehk WTF kampaania 2017 !!

WTF !!
Kuna valida pole nagunii mitte kedagi, aga OMA sedeli PEAB ainult VIIMASEL PÄEVAL ära kasutama(JEE-häält enam tühistada ei saa!!!!), siis on ju üsna loogiline, et oma kandidaadiks saab valida ühe korraliku WTF-i ?
(kui mõnel pole kohaliku valimisliiduga juhuslikult vedanud?)

 

Sest mis on peamine – praeguste “valimiste” alla on ju PANUSTATUD üsna arvestatav kogus mateeriat, et kõik alla 18aastased USSNoored saaksid ka “valimas” käia, aga seda teile ju ei öelda, et terve BORDELL katsetab teie endi peal 24/7 täiesti suvalisi POLIITtehnoloogiaid, lihtsalt sellel samal elementaarsel põhjusel, et teie ISE lasete seda teha !!!??

Ehk siis SINU kui rahva võimu ülesanne on kirjutada VIIMASEL päeval sedeli peale WTF !! ning näidata sellega seda, et kogu see USSHÜSTEERIA jms USSKOMMUNISM käib sinu ajust täpselt sama suure kaarega mööda nagu Voyager ümber Päikese !!!!!!

 

Lisaks veel aegumatu KLASSIKA !!! <——— !

#WTF17 !!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga